top of page
Search

Kolégium má Instagram? Týždňové výzvy?

Updated: May 25, 2020

Doba ide veľmi rýchlo a naše kolégium musí ísť s dobou! Ako na to?


Od začiatku karantény nám chýbalo šírenie informácií medzi študentmi. Nemali sme priestor ako prichádzať s nimi aspoň do jednostranného kontaktu a podávať im informácie a veci potrebné k lepšiemu-eko životu. Vďaka sociálnym sietam sme však našli cestu, ktorá sa pre nás zdala priam ideálna. Založili sme si INSTAGRAM!!!

Na instagram je priam skoro každý a každý deň sa prichytíme pri tom, ako dlhé hodiny len skrollujeme a preklikávame. Tak prečo sa počas toho aj niečo nenaučiť a niečo nové nevyskúšať?


Na začiatku karantény sme si asi všetci dali nespočetne veľa predsavzatí, minimálne aspoň tie, ktoré sme si dali na začiatku nového roka. A ako to vždy býva, nevyšlo nám to. Tak sme sa rozhodli, že vytvoríme Týždňovú výzvu!


Čo to je? Prikladáme popis fotky, v ktorej predstavujeme Týždňovú výzvu na instagrame:

Čo je to týždňová výzva?

Veľakrát sme si dali nejaké ciele alebo výzvy so slovami zajtra začnem alebo začnem od pondelka, bude to jednoduchšie a veľakrát sme sa k tomu nakoniec nedostali. Veľa času nám v tomto školskom roku neostáva, a tak sme sa rozhodli, či by nám nešlo lepšie, keby sa do výziev pustíme viacerí a spoločne sa motivujeme k tomu ich aj splniť. Cieľom je vyskúšať výzvu a keď sa podarí vytrvať v nej aj celý týždeň kedy uvidíme počiatočné výsledky našeho plnenia výzvy. Týždenná výzva so sebou bude niesť aj množstvo nápadov a tipov, ako ju úspešne zdolať. Na konci každého týždňa vás poprosíme o spätnú väzbu ,aby sme sa mohli naďalej zlepšovať v našej činnosti. Máte otázky? Opýtajte sa nás v správe alebo cez stories.

Sledujte nás, nech Ti neutečie vyhlásenie prvej výzvy!



Sledujete nás? Ak nie určite to rýchlo napravte!!



Čoskoro do sveta vypustíme názov prvej témy, tak nás sledujte, aby vám nič neuniklo, pokiaľ sa tak stane, nestrachujte. Zhrnutie celej témy spravíme formou článku, s ktorým sa tu, na našom webe s vami podelíme.


Tešíme sa na spoločné plnenie prvej výzvy!


Predseda Kolégia, Sofia Šuranská, II.B


11 views0 comments
bottom of page