top of page
Search

NÁŠ Bufet - NAŠA vizitka

Updated: May 25, 2020

Bufet, miesto, ktoré ako prvé navštíviš po vstupe do školy, keď si zabudneš desiatu a priznajme si, nám gymplákom sa to stáva často...

V našom bufete nie je všetko v poriadku, plastové vrecúška, nezdravé sladkosti, či produkty plné palmového oleja. Naše kolégium je malé, ale keď sa spojí celá škola, dokážeme spraviť zmeny.


Tak sa dostal do sveta náš formulár: https://forms.gle/bP3c8udVqZ1J3Nnn8

Vo formulári ste našli rôzne zmeny, ktoré nám-kolégiu napadli a študenti mali za úlohu ich ohodnotiť, či by ich radi uvítali alebo sú pre nich len zbytočnosťami. Taktiež sme dali priestor aj študentom, ktorý nás mohli zavaliť ich nápadmi a prosbami, čo by radi uvítali v bufete oni.


Výsledky formuláru:


Vyhodnotenie
Download • 13KB

Výsledky sme vyhodnotili a následne predložili majiteľovi bufetu, ktorý bol našim nadchnutím pre zmenu veľmi nadšený. Zmeny však uvidíme najskôr v septembri ale zmeny, s ktorými sme si viac ako istí, že sa uskutočnia sú nasledovné:


Označenie produktov bez palmového oleja - Táto zmena bude čisto práca kolégia, od majiteľa sme dostali povolenia produkty poriadne prezrieť a následne ich nálepkov označiť ako palmoil-free. Nálepky vytvorí aj vytlačí kolégium.


Zdravšie pečivo / Klasické maslo/ Viac zeleniny do bagety - Poviem vám, aj pre nás to bolo prekvapenie. Viete o tom, že bagetu si môžete v bufete vyskladať? Stačí ak našej milej pani bufetárke poviete ráno, akú bagetu presne chcete a ona vás počká cez prestávku, na ktorú si dohodnete. Či už chcete celozrnú bagetu s maslom a uhorkou alebo zrno s tatárskou omáčkou a rajčinou, nie je problém, pani bufetárka rada vyhovie vašim požiadavkám.



Dúfame, že po vrátení do školských lavíc budu všetky, aj ostanté zmeny už v obehu alebo sa aspoň bude na nich pracovať.


O ďalších informáciách vás budeme informovať, čo najskôr!

Predsedíčka kolégia, Sofia Šuranská II.B



18 views0 comments
bottom of page